Annulering Bijeenkomst St.MOB-netwerk “sociaal ondernemerschap” d.d. maandag 16 maart as cq. voorlopige opschorting daarvan.

Bijeenkomst St.MOB-netwerk afgelast cq. voorlopige opschorting.

Gelet op de laatste ontwikkelingen omtrent het Corona virus zijn ook wij van St.MOB-netwerk genoodzaakt om onze bijeenkomst “sociaal ondernemerschap” d.d. maandag 16 maart as. te annuleren. Dit houdt in dat de betreffende bijeenkomst geen doorgang zal hebben.

De bijeenkomst wordt voorlopig opgeschort. Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen omtrent het Corona virus, zullen wij ons samen met u nader beraden over de vraag wanneer we nadere bijeenkomsten kunnen organiseren. Elkaars medisch- en sociaal welzijn staat hierbij steeds voorop.

Wij vertrouwen en rekenen uiteraard op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van St.MOB-netwerk


MOB- netwerk-BIJEENKOMST: Sociaal ondernemerschap & maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op maandag 16 maart 2020 vanaf 18:00 uur organiseert Stichting MOB-netwerk een kennisbijeenkomst over Sociaal ondernemerschap & maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst. Introducés zijn van harte welkom. Met deze bijeenkomst draagt Stichting MOB-netwerk bij aan ‘Sociaal inspireren tot sociaal innoveren en ondernemen!’

Programma:
Het programma is als volgt:

18:00 Ontvangst
18:30 Introductie
18:40 Presentatie Sociaal Ondernemen en MVO: is dit hetzelfde ?
19:00 Inspirerende sprekers, toonaangevende ondernemers
19:30 Vragen
19:45 Borrel

Locatie: Prima Zorg & Welzijn, Wandelboslaan 30, 5042 PD, Tilburg

Sociaal ondernemerschap kan een positief effect hebben op het sociale economische succes van de organisatie van ondernemingen en op de maatschappij. Is dat hetzelfde als maatschappelijk verantwoord ondernemen? Hoe bereiken we de beste combinatie hiervan en balans tussen deze mooie doeleinden? Dat is het centrale thema op deze bijeenkomst. Tal van vraagstukken en onderwerpen over sociaal ondernemerschap die tijdens deze bijeenkomst aan bod komen.

Toonaangevende ondernemers met “hart voor de zaak” vertellen hoe zij economisch succes combineren met maatschappelijke impact. Tijdens deze bijeenkomst worden de ins en outs gedeeld over wat sociaal ondernemen inhoudt en welke vormen er zijn.

Tenslotte wordt een Brabantse ondernemer “met hart voor de zaak” door ons in het zonnetje gezet omdat deze door zijn sociaal ondernemen andere toekomstige sociale ondernemers inspireert.

Aanmelden en meer informatie
Mocht u nog vragen hebben over deze kennisbijeenkomst, dan kunt u contact opnemen info@mobnetwerk.nl.

Pin It on Pinterest