MOB Projecten

 

Netwerkbijeenkomsten

Wij organiseren periodieke netwerkbijeenkomsten. Interessante sprekers vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap of de overheid worden uitgenodigd om trainingen, lezingen of advies te geven. Tijdens deze bijeenkomsten staat een bepaald ondernemersthema centraal. Onderwerpen kunnen varieren van persoonlijke ontwikkeling, en leiderschap tot nieuwe wetgeving en innovatie bij dienstverlenende organisaties. Het einddoel van deze periodieke bijeenkomsten is het creeeren van kansen voor succesvol ondernemen.
Wilt u op de hoogte blijven van onze netwerkbijeenkomsten, dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier

Business Matchmaking

Onze matchmaking-sessies bevorderen de samenwerkingen tussen de bedrijven. Professionals die deelnemen aan acquisitie, gesprekken, screenings en/of trainingen en daarmee de focus leggen op ondernemersgroei. Onze leden gaan actief op zoek naar gemeenschappelijke raakvlakken. MOB kan hierbij fungeren als facilitator tijdens het matchmakingsproces.
Voor meer informatie over de mogelijkheden die MOB netwerk biedt, stuurt u ons een bericht via info@mobnetwerk.nl

Stagebegeleiding

Wij zetten ons graag in voor de nieuwe generatie Marokkaanse-Brabantse ondernemers en professionals. Dat doen wij door hen te begeleiden naar passende stageplekken. Wij zetten daar ons netwerk voor in. En wij begeleiden de jonge (startende) professionals op hun werkplek. Op die manier bevorderen we een succesvolle afsluiting van de stage.

Ben je op zoek naar een stage of naar een stagebegeleider? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier.

Pin It on Pinterest