MOB-Netwerk

4KStudio.nl

4KStudio.nl is een full-service multimediabedrijf. Drukwerk (DTP), webdesign, de implementatie van betaal- en doneermodulen (iDEAL), SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ook voor videocreatie-, bewerking of ondertiteling bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren uw idee uit middels onze jonge en creatieve geest, druktechnische kennis en ervaring.

Wij zetten ons voor ieder project 100% in en denken dan ook altijd met u mee. Nieuwsgierig wie u voorgingen? Benieuwd naar al onze producten en diensten? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Voor non-profit organisaties en aangesloten MOB-leden hanteren wij voor al onze producten een speciaal, gereduceerd tarief.

Advocatenkantoor Assouiki

Advocatenkantoor Assouiki is een strafrechtpraktijk die sinds 2006 zowel bijstand verleent aan personen als aan bedrijven, die met het strafrecht in aanraking komen, zij het als (volwassen of jeugdige) verdachte of als slachtoffer. Het kantoor draagt bij aan een zo ‘fair mogelijke trial’ om de burgers en bedrijven processueel verder te helpen. Door hen een eerlijke processuele kans te bieden kunnen zij op deze wijze ook een eerlijke kans krijgen om hun leven een positieve(re) wending te kunnen geven.

Elbazzaz Management

Elbazzaz Management. Samen werken aan je toekomst!

Elbazzaz Management richt zich op re-integratie en zorg. Door veel ervaring en een groot netwerk is Elbazzaz Management een goede partner om mee samen te werken. Iedereen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of met een zorgvraag is welkom. Niet de afkomst telt maar de toekomst. Soumia Elbazzaz werkt met verschillende organisaties/mensen samen waardoor optimaal en pragmatisch gewerkt wordt om het beoogde doel te bereiken.

Matze Advocatuur

Advocatenbureau

 

SMW Cleaning Services

S.M.W. Cleaning Services is een middel groot schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant, die gevestigd is in Tilburg. Met als diensten o.a. industriële reiniging, interieurverzorging en glasbewassing.

Om onze klanten tevreden te houden zorgen wij ervoor dat wij onze afspraken nakomen en goede kwaliteit combineren met een uitstekende klantenservice en dit voor betaalbare prijzen.
Bij ons is de communicatielijn kort gehouden, zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar meteen te woord wordt gestaan door de persoon die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden.

Yousfi IT & Trading

Yousfi IT & Trading is een onderneming die via de webshop Gobytes.nl gebruikte/refurbished en nieuwe IT hardware verkoopt aan zowel de consumentenmarkt als het MKB. Door hergebruik van IT apparatuur streeft Yousfi IT & Trading naar minimale waste voor verduurzaming van IT Assets. Naast uitbating van de webshop GoBytes houdt Yousfi IT & Trading zich bezig met IT consultancy en support binnen MKB.

Pin It on Pinterest