Beste relatie,

Op 21 juni 2018 nodigen wij u om 19.00 uur, van harte uit op onze netwerkbijeenkomst in het pand van Flexpay te Kaatsheuvel.
Deze locatie, gelegen aan Modelleur 1 (5171 SL) in Kaatsheuvel, wordt ons beschikbaar gesteld door Rob van Maanen.

Rob van Maanen is directeur van FlexPay in Kaatsheuvel, Ambassadeur Flexicurity en Inclusief Werkgeverschap in de periode 2016 – 2017, Specialist op het gebied van Payrolling uitkeringsgerechtigden en verantwoordelijk voor de facilitering van de plaatsing van werkzoekenden; zomaar een paar woorden die onze gastspreker Rob van Maanen omschrijven.
Hij zal ons een inspirerend verhaal komen vertellen over zijn bedrijf en zijn visie.
Ook aan zijn bedrijf gerelateerde problematieken, zullen door hem worden besproken.

Het thema dat deze avond centraal staat, is: “Kijk in de spiegel van de ondernemer”: kritische succesfactoren voor goed ondernemerschap. De kracht van samenwerken door ondernemers en de ondernemende aanpak van wanbetaling. Dit is één van de onderwerpen die tijdens deze bijeenkomst aan bod komen.

Uiteraard zal deze avond afgesloten worden met een gezellige netwerkgelegenheid, waar wij u allen graag hopen te ontmoeten!

Om inzicht te krijgen in de te verwachten opkomst willen wij u vragen zich aan te melden via info@mobnetwerk.nl vóór 14 juni 2018.

Uw komst draagt bij aan succesvol ondernemen en netwerken, dit wordt daarom zeer gewaardeerd.

Met ondernemende groet ,

MOB-netwerk

Pin It on Pinterest